DAGSPA

Booking.com

VARDAGSLYX- BILLIGA DAGSPA

Dagspa är ett underbart sätt känna vardagslyx och flera dagspa erbjuder frukost, lunch eller middag till ett rimligt pris för att du skall känna dig extra bortskämd. Spa med övernattning är ett härligt sätt att slappna av och ladda batterierna, Fattiglappen visar dig vägen till en billigare spaupplevelse. 

LÄNK TILL BILLIGA DAGSPA I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH SKÅNE   

BILLIGT DAGSPA I BLEKINGE

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn har gamla anor och är mycket populärt. Helgspa för 445 kr inkluderar salladsbuffé inträde till poolhuset med ångbastu, torrbastu och varmvattenspool, gymmet, alla pass samt lån av badrock, handduk och tofflor. Entré till spa från 350 kr. Den största upplevelsen kanske ändå är gratis och Fattiglappen rekomenderar varmt en promenad i vackra Brunnsparken.

Billig övernattning på Ronneby Brunn genom Booking.com  

BILLIGA DAGSPA I SMÅLAND

Badhotellet i Tranås

Badhotellet i Tranås är ett av Sveriges äldsta kurhotell.
Här finns en liten spaavdelning med varmbassäng på 34 grader, Jet-strålebassäng, ångbastu och torrbastu. Frukt och vattenbuffé i relaxavdelningen. Bad och bastudäck nere vid Svartån. Dagspa Deluxe med sparitual från 695 kr/person.

Hitta billig övernattning på Badhotellet i Tranås genom Booking.com


Gränsö Spa & Relax

Dagspa med inomhuspool, plungepool, massagejacuzzi, torr- och ångbastu samt relax med juicebar, nötter och frukt. Härlig utejacuzzi under bar himmel. Pris 550-650 kr och då ingår lån av badrock, tofflor och handduk.

Hitta billig övernattning på Gränsö Slott Hotel & Spa genom Booking.com 


Kosta Boda Art Hotel Spa

Prisbelönt och vackert spa där du kan njuta av en simtur i hotellets pool med konstglasutställning under vattnet. Här finns även torr- och ångbastu. Du kan också prova på vattengymnastik, yogaklasser m.m.  Inträde från 395 kr. 

Hitta billig övernattning på Kosta Boda Art Hotel Spa genom Booking.com  

 

BILLIGA DAGSPA I HALLAND 

Lanthotell Lögnäs Gård

Ett litet spa på landet med bubbelpool, bastu, kallbad, massage/ steamdusch, stilla bad, solarium, vedeldad badtunna och soldäck när vädret tillåter. Kvällsspa från 295 kr, dagspa från 495 kronor. Spa med lunch från 495 kronor, kvällspa från 690 kronor inkl 3-rätters middag/varmrätt, dessert & kaffe.

Hitta billig övernattning på Lanthotell Lögnäs Gård genom Booking.com


Leninbadet på Hotell Gästis i Varberg

Leninbadet är ett högst annorlunda spa på ett egensinnigt bokhotell mitt i Varberg. Badet är en kopia av det över hundra år gamla Leninbadet i S:t Petersburg. På Leninbadet i Varberg finner du ett litet kakelpalats med vackert blå mosaik och bubbelbassäng, kallbad, ångbastu och fotbad. På vardagar får du frukost eller lunch, inträde till badet, frukt, vatten, kaffe eller te, inklusive lån av badrock och tofflor för 400 kronor. Endast bad från 300 kronor måndag- söndag. Alla priser inkluderar lån av badrock, tofflor och handduk.

Hitta billig övernattning på Hotell Gästis i Varberg genom Booking.com


Varbergs Stadshotell och Spa

Bara Vara är namnet på halvdagserbjudandet på Asia Spa. Här får du låna Yukata, tofflor och handduk och träda in i en annan värld. Pool med massagestationer, ångbastu med eukalyptus, saltbastu, kallkar och tropisk regndusch. I vilorummen kan den som vill koppla av i en av hänggungorna. Sjunk ner i en av de Japanska källorna och njut av utsikten över Varbergs fästning. Fantastiskt spa! Pris från 495:-/person.

Billigare övernattning på Varbergs Stadshotell & Asia Spa  

BILLIGA DAGSPA I BOHUSLÄN

Art Garden Spa

Ditt besök på Art Garden Spa inleds med tvagning på japanskt vis där du kan skölja bort stress och förbereda dig för badet. På spat finns varma och kalla källor, bubbelpool och upplevelseduschar. I den varma utomhuspoolen kan du njuta av den vackra utsikten oavsett årstid. Dagspa från 425 kronor. För dig som vill njuta några timmar på spa med lunch  (mån-torsdag) kostar lunchbadet från 390 kronor.

Hitta billig övernattning på Art Garden Spa genom Booking.com

 

Marstrands havshotell

Morgon eller lunchspa? För 495-595 kronor får du basta, bada i de tre poolerna med varmt, ljumet och kallt vatten. Du kan bada fotbad eller njuta av utsikten över hamnen och Marstrandsön från en av utomhustunnorna med varmt vatten. I priset ingår lån av badrock, tofflor och handduk, vatten. te och frukt.

Hitta billig övernattning på Marstrands havshotell genom Booking.com

 

Strömstad Spa

Här har du ett spa med vacker utsikt med flera bastu, saltvattenspool med jetstrålar, cobra dusch, jacuzzi med havsutsikt, kallpool och eventduschar med ånga, sidostrålar och ”regn” samt relaxavdelning. Pris från 295 kr.

Hitta billig övernattning på Strömstad Spa genom Booking.com  

Sollidens spa

Dagspa som även gäller lördagar, här får du tillgång till ångbastu, torrbastu, upplevelseduschar, bubbelpool och relax med frukt, kaffe och te. Priset 395 kronor inkluderar spaprodukter och lån av badrock, tofflor och handduk.

 

BILLIGA DAGSPA I VÄSTERGÖTLAND

Aqua Vitalis på Arena Skövde

Arena Skövde är en stor anläggning så det kan ske inte blir den lilla intima upplevelsen, samtidigt får du mycket för pengarna. Här finns flera olika bastur, jordsauna, varmpool, upplevelsedusch, utomhusbassäng, varmhällar samt flera olika relaxrum.  Vill du njuta av en soluppgång, ett minidygn eller kanske sitta och njuta av kvällssolen? På Aqua Vitalis kan du få en liten dos solljus när mörkret redan fallit på; Välj mellan Miami, Mauritius och Bali. Priset är 220 kr vid "lågtryck" och 250 kr vid "högtryck".


Kurorten Mösseberg
 

På Mössebergs Mini-Dagspa finner du varmvattenbassäng, jacuzzi, aroma- och torrbastu. Priset är 195 kronor på vardagar, 245 kronor på helger och då ingår frukt och vatten i relaxavdelningen samt lån av badrock och handduk.

Hitta billig övernattning på Kurorten Mösseberg genom Booking.com  

Lundsbrunns kurort

Lundsbrunns Kurort har anor från 1724 och här ligger ett litet spa som bjuder på flera olika behandlingar. Dagspa från 295, söndagsbrunch kostar 550 kronor och då ingår brunch, spaentré samt frukt, juice, kaffe och te i relaxavdelningen. Här finns en 33-gradig bassäng med undervattens-massage, ång- och torrbastu samt jacuzzi.   

 

BILLIGA DAGSPA I ÖSTERGÖTLAND

Högby Spa och konferens

Mitt på den Östgötiska slätten med vackra omgivningar ligger Högby Spa, inspirerad av turkiskt hamammen... Dagspa med bad i varmpool, kall dippool, bubbelpool och varm japansk stilla pool. Torr- och ångbastu samt relax med frukt, vatten, nötter och te. Priset är 415 kr mån- tors , 465 kronor fre- sön.  

 

BILLIGA DAGSPA I SÖRMLAND/SÖDERMANLAND

Dufweholms herrgård

Ett besök på herrgårdens dagspa passar kanske bäst vid fint väder eftersom en del av tjusningen ligger i de vackra omgivningarna och den privata badbryggan till Dufweholmssjön. Entrén till dagspa inkluderar ångbastu, bubbelbad och traditionell bastu samt frukt- och juicebuffé. Lån av baddrock, tofflor & handduk. Pris från 275 kr.

Hitta billig övernattning på Dufweholms herrgård genom Booking.com  

Trosa Stadshotell och Spa

Hotellets lilla dagspa bjuder på njutning i den varma källan, bastur samt en kallvattentunna för dig som vill basta "på riktigt". I relaxavdelningen bjuds på juice och frukt. Pris från 325 kronor.

Hitta billig övernattning på Trosa Stadshotell genom Booking.com  

 

BILLIGA DAGSPA I UPPLAND

Hamam Oriental

Utnämnd till Sveriges bästa budgetspa 2010 i tidningen Leva. Här kommer du in i en liten turkisk oas med ångbastu och Haman-bad. Kostnad 250 som även inkluderar frukt och te i det orientaliska relaxrummet. 

Marholmens dagspa

Njut av en härlig inomhuspool av Gotländsk natursten med jetstrålar som ger massage. För 495 kronor får du tillgång till den 37-gradiga poolen, ångbastu, relaxavdelning och gym. Njut av frukt och juice eller te i relaxavdelningen framför den öppna spisen. I priset ingår lån av badrock, tofflor och handduk.

Hitta billig övernattning på Marholmen hotell och spa genom Booking.com  

 

BILLIGA DAGSPA I VÄSTMANLAND

Spa på Loka Brunn

Loka Brunn bjuder på en upplevelse i den vackra vattensalongen vid sjön Norra Loken. Här kan du ta ett avkopplande morgondopp i den vackra poolen med 34 gradigt vatten och njuta av levande ljus och rogivande musik. Morgonsim varje dag mellan 7 och 8  inkluderar lån av handduk och badrock. Morgonsim 125 kr/person. Morgonsim och frukost 250 kr/person inträde till bad- och spaområdet samt lån av handduk för 100 kronor/gång. 
 

BILLIGA DAGSPA I VÄRMLAND

Selma Spa

Det anrika Selma Spa är inget billigt spahotell men för 595 kronor får du Spaentré samt lunch-buffé och då ingår även frukt och vatten, badrock att låna och tofflor att ta med hem. 

Hitta billig övernattning på Selma Spa + genom Booking.com