SPARA PENGAR - JÄMFÖR PRISER

Ska du ut och resa eller köpa ny dator?
Jämför priser och spara sköna hundra- och tusenlappar. Genom att regelbundet gå genom och jämföra priser på försäkringar, lån, el-avtal och abonnemang kan du också spara mycket pengar.

JÄMFÖR ELPRISET- KAN GÖRA STOR SKILLNAD

Att regelbundet se över sitt el-pris kan göra stor skillnad i plånboken. Du som nyligen flyttat in i en hyreslägenhet får ofta ett tillsvidareavtal med ett lokalt el-bolag. Byter du avtal kan skillnaden i pris ge dig flera hundralappar tillbaka i månaden och räknat per år blir det många tusenlappar.

SE ÖVER DITT NUVARANDE EL-AVTAL- FINNS ETT BÄTTRE PRIS?

Genom att använda oberoende Elpriskollen (energimarknadsinspektionen) eller den mycket intressanta privata prisjämförelsesajten Compricer kan du se vilket el-avtal som är bäst för dig. Väljer du e-faktura är det både miljövänligt och gratis, vissa företag tar betalt för autogiro. 
JÄMFÖR EL-PRISER GRATIS HOS COMPRICER 

JÄMFÖR FÖRSÄKRINGSBOLAG- SPARA MÅNGA SKÖNA HUNDRALAPPAR

Bilförsäkring, hemförsäkring, barnförsäkring, olycksfallsförsäkring... Lägg lite tid på att jämföra försäkringar - det finns mycket pengar att spara.

INSPLANET hjälper dig att hitta rätt försäkring till rätt pris online eller genom personlig rådgivning. Läs andras omdömen och betyg på de olika bolagen... Försäkringar till rätt pris på INSPLANET

COMPRICER.SE Jämför dina försäkringar helt kostnadsfritt och hitta bättre och billigare försäkringar som passar just dig! Bil- och hemförsäkring kan du dessutom byta direkt på Compricer!

LÄS MER OM OLIKA FÖRSÄKRINGAR PÅ FATTIGLAPPEN

JÄMFÖR PRISER PÅ RESOR- SPARA TUSENTALS KRONOR 

BUDJET.SE
Mycket billiga flygpriser där hela bokningen och betalning sker online. Kombinera din flygresa med hotell och få upp till 50 % rabatt på boendet. 
Kolla ditt pris på Budjet.se

SUPERSAVER
En av Sveriges största onlineresebyråer med fokus på onlinebokning av billiga flyg, hotell och paketresor. Bra översikstavla där du hittar din weekendresa och ditt resmål. 
Jämför din resa på Supersaver

TripX.se   
Många likheter med de vanliga charterarrangörerna men utan dyra extrakostnader som fördyrar din resa, du behåller charterns fina hotellprogram. 
Billiga flygresor TripX.se 

JÄMFÖR PRISER PÅ BREDBANDSBOLAG 

Tycker du att du betalar för mycket för ditt bredband? 
Är du trött på ditt bredbandsbolag? Undrar du om du har rätt hastighet eller ska du skaffa nytt?

Ett klokt sätt att spara pengar är att se över sitt bredbandsavtal någon gång då och då. Tekniken går framåt, priserna ändras och det kan plötsligt vara så att du står med ett ofördelaktigt avtal.