BILLIGA RESOR

Semesterdags och plånboken väljer... Fattiglappen har många tips som gör resan billigare. Byt hus , wwoofa, bo på vandrarhem...

 

FYLL BILEN OCH ÅK PÅ BILSEMESTER 

Bilsemester är vanligtvis ett billigare alternativ än flyg, speciellt om ni är många i familjen. Med bilen får du en annan frihet och kan ta dig utanför de stora turistorterna där hotell och annan övernattning ofta är dyrare. Dessutom går det lättare att ta med sig picnic, och spara pengar, även om Fattiglappen tycker att du ska unna dig att uppleva matkulturen i landet när du kan. Ibland finns det resmål som man inte vill, eller kan, ha med sig egen bil till och då kan det vara skönt att hyra en bil för att ta sig fram.
AUTOEUROPE  Hyr din bil här! Det går snabbt, stort urval, låga priser!

 

BILLIGA HOTEL, VANDRARHEM, STUGOR, LÄGENHETER

BOOKING.COM
Allt från små pensionat till 5-stjärniga lyxsviter. Lita inte bara på hotellens beskrivningar utan läs gästernas recensioner! Ofta lägsta priserna! 

FATTIGLAPPENS BÄSTA VAL:
Boka hotell med Booking.com

 

HOTELSPECIALS.SE 
Specialist på hotell med olika teman som romantik, slott, gourmet, familj men även "vanliga" hotellrum.

Hotel Specials: Störst utbud av Spa paket i Sverige. Boka direkt!

 

HOSTELSCLUB.COM

Ger dig erbjudande på prisvärda hostel, hotel, B&B, vandrarhem m.m. Ett medlemsskap ger dig mängder av rabatter och specialerbjudanden världen över! 
Boka prisvärda vandrarhem och hostel runt hela världen!

 

Hotellpåsk från 699:-

WWW.FIRSTHOTELS.SE
En av Skandinaviens ledande hotellkedjor med härliga hotell i Sverige, Norge och Danmark.
Boka hotell enkelt och billigt!

 

NORDIC CHOICE HOTELS
Nordens största hotellkedja med över 180 hotell. Samla bonuspoäng och tjäna ihop till gratisnätter. Bli inspirerad bland weekenderbjudanden och hotellrum på rea. 
Boka hotell hos Nordic Choice Hotels  

 

OTEL.COM
En av de största leverantörerna av rabatterade hotellbokningar. Stort utbud av hotell och resmål över hela världen med mål att kunden ska vara nöjd.
Boka hotell med lägsta prisgaranti

FATTIGLAPPEN TIPSAR:
När bokar ditt boende tänk på att jämföra de verkliga kostnaderna, kostar till exempel frukosten extra kan det i slutändan bli dyrare.

 

SEMESTERLÄGENHETER OCH SEMESTERHUS  

INTERHOME
Här kan du boka både semesterlägenhet och semesterhus, kan vara ett billigt val om man är många i familjen och inte vill lägga allt för mycket pengar på mat utan till en del väljer självhushåll. Letar du lite billigare boeende i storstäder, villa med pool eller varför inte en vingård eller slott.
Välj mellan 33 000 semesterbostäder på Interhome

 

BYT BOSTAD OCH SPARA PENGAR 

Ett billigt tips är att byta bostad med någon ett tag. Lär känna land och kultur på ett annorlunda sätt. Låna cyklar, kanske bilen, upptäck någon annans omgivningar.
Intervac 
Homelink
HemByte.nu
Stay4free 
Homeforexchange 

WWOOFA
Du kan också wwoofa på din semester, dvs arbeta som volontär på en lantgård, få gratis kost och logi samtidigt som du kan träffa andra människor från olika länder och kulturer.

BO INNEBOENDE
Bo inneboende, både boendet och annonsen är gratis. Kom närmare kulturen och vardagslivet i landet du besöker, kanske inte för dig som behöver mycket egentid och plats. 
Hospitalityclub.org
Travelhoo.com   
Servas.org