TÄVLA OCH VINN

Vill du ha snabba pengar, är du pank och har dåligt med pengar, drömmer du om storvinsten? 

Fattiglappen har samlat några tävlingar som ger dig pengar när du bäst behöver dem! Ta chansen - det kostar dig ingenting mer än lite tid!

 

DÅLIG EKONOMI? PANK? ONT OM PENGAR? FATTIGLAPP?

VINN 100 000 KRONOR 

Är du ständigt pank, har du en massa räkningar eller sparar du till något speciellt. Med Fattiglappen får du chansen att vinna pengar till alla dina drömmar.  Var med i en kort undersökning så kan du bli den som vinner pengarna! 
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VANN 100.000

  

VINN DIN HYRA BETALD I ETT HELT ÅR ELLER BETALA AV DINA SKULDER!

Tänk vad skönt att slippa oroa sig för hyran, med de pengarna kan du komma ikapp din ekonomi eller göra något roligare för! Genom att delta i tävlingen kan du vinna pengar till din hyra i ett helt år!  Få hjälp med att betala av dina skulder och vinn 100 000 kronor! Har du inga skulder? Grattis, då kan du verkligen lyxa till livet om du vinner!
VINN DIN HYRA BETALD I ETT HELT ÅR! - avslutas 6 december 2017 

DRÖMMER DU OM RESOR, HA RÅD MED SEMESTER?

VINN EN RESA TILL PROVENCE!

Härliga Frankrike och Provence med sina böljande lavendelfält, underbara vinodlingar och vita stränder. I pittoreska Provence har det mesta för både dig som älskar kultur, vin eller sandstränder, allt på en gång! 
VINN EN RESA TILL PROVENCE VÄRT 30 000 KRONOR

 

VINN EN ROMANTISK WEEKEND I KÖPENHAMN

Norra Europas mysigaste huvudstad väntar med sin "hygge". Vindlande gator, caféer, ovanliga butiker och några av de bästa restaurangerna i Skandinavien.

Oavsett om du bara vill kolla in folk, köpa trendiga kläder, gå på konst-museum eller slott, lyssna på musik i parker eller besöka en riktigt bra vegetarisk restaurang i Christiania.
Köpenhamn med sin avslappnade karaktär har något för alla.
VINN EN 5-STJÄRNIG ROMANTISK WEEKEND FÖR 2 I KÖPENHAMN

 

VINN EN RESA TILL SANTORINI

Vinn en resa till en av Greklands vackraste öar, fina stränder och idylliska byar. Om du vinner får du 20.000 kr till flygbiljetter, hotell och fickpengar!
VINN EN RESA TILL EN AV GREKLANDS VACKRASTE ÖAR