GRATIS

GRATIS PÅ NÄTET

Det finns en djungel av gratissajter med lockande erbjudanden. Ofta visar det sig att det inte alls är gratis med dolda avgifter och tillsvidare-prenumerationer. Samtidigt finns det många roliga sajter med bra erbjudanden och gratisprover. Tid och tålamod är bra egenskaper för dig som vill hitta guldkornen.

 

GRATISSAJTER - där folk skänker bort

Gratis säng, tv, soffa, diskmaskin: det finns inget som är så härligt som att njuta av ett klipp - alldeles gratis.
Bord, skrivbord och stolar för 1 krona. När folk flyttar vill de bli av med saker. Det finns massor av klipp att göra bara du är snabb och beredd på att bära.
LÄS MER PÅ FATTIGLAPPEN - BORTSKÄNKES

 

HITTA FYND FÖR EN KRONA

På Tradera finns det massor av varor som har ett utrop på en krona.
Varför inte ta chansen att sälja lite själv.
HITTA FYND BLAND ÖVER 800 000 AUKTIONER PÅ TRADERA!

 

SMARTSON.SE

Fattiglappen har hittat en intressant gratissajt som ger dig chansen att bli testpilot för olika produkter. Det kan vara allt från bilar, pizza och kattmat till batteridriven enhjuling och motorgräsklippare. Bjud kompisarna på pizzaparty eller håll koll efter fler galna produkter på Smartson.se

 

RABATTKODER

Varuprover, gratis visitkort och prova-på-erbjudanden. Ska du ändå köpa en produkt kan det vara lönt att leta efter RABATTKODER som ofta ger dig rejäl rabatt eller gratis frakt. 

REFUNDER.SE

Ibland är det jobbigt att jaga rabattkoder, mycket att hålla reda på och när du väl hittat något du vill köpa gäller inte rabattkoden. Sluta jaga rabattkoder - Få tillbaka på alla dina onlineköp istället.

REFUNDER.se ger pengar tillbaka på all din onlineshopping!

 

VARUPROVER OCH GRATISPROVER

GRATIS KOLL PÅ EKONOMIN

Få en översikt på dina konton och tillhörande saldon och se hur mycket du har budgeterat för nuvarande månad samt hur mycket du faktiskt spenderat.

SE ÖVER DIN EKONOMI Smartbudget.se - Helt GRATIS! 

 

TÄVLA OCH VINN 100 000 KRONOR

Det finns massor med tävlingar där du kan vinna toppvinster utan att lägga ner en massa tid. 

 

TJÄNA PENGAR PÅ BETALDA UNDERSÖKNINGAR PÅ NÄTET

Har du tid över, dåligt med pengar, tråkigt på tåget eller svårt att sova, varför inte tjäna lite pengar på nätet? Din åsikt är viktig och många företag är beredda att betala dig för att fylla i enkäter och svara på undersökningar.

TVÅ MYCKET SPÄNNANDE FÖRETAG MED ONLINEUNDERSÖKNINGAR:

  • YouGov - bli belönad för ge dina åsikter, genom att delta i onlineundersökningar kan du delta i onlineundersökningar om filmer, restauranger, bilar, olika konsumentprodukter och en massa andra spännande ämnen. Samla poäng och köp varor i YouGovs shop, delta i YouGovs lotteri eller skänka pengar till välgörenhet. Din åsikt gör skillnad samtidigt som du får ersättning!

MER GRATIS....

GRATIS TELEFONI - RING GRATIS VIA INTERNET OCH MOBILEN

GRATIS FOTON

GRATIS FRAMKALLNING

GRATIS SMS