ÅRETS FATTIGASTE HELG


- Inga Problem för Fattiglappen!

Nu i helgen är det årets fattigaste helg och Fattiglappen blev kontaktade av Aftonbladet för att ge 5 nöjestips för årets pankaste helg. Här är tipsen:

Gratistips 1: Gå på vernissage och få gratis skumpa! Ett roligt sätt att ta del av gratis kultur är att besöka olika gallerier. Naturligtvis kan kvaliteten vara skiftande men spännande samtidigt att kanske vara först att upptäcka någon framtida stjärna. Ett glas gratis champagne med konstupplevelse är aldrig fel, gå på vernissage och känn dig lite lyxig.

Gratistips 2: Gratis hemmabio Dyrt med bio? Filmfantast? En mysig hemmakväll med film lånad på biblioteket är ofta gratis, om du inte får böter så klart... Om du bor nära Gärdet i Stockholm kan jag absolut rekommendera ett besök på Filmhuset, Sveriges största filmbibliotek där du kan låna gratis filmer ur bibliotekets dvd-samling. Rensa i skafferiet och gör en matfest eller bjud in dina vänner på knytkalas.

Gratistips 3: Passa på att ge ditt hem en helt ny inredning, alldeles gratis Varför åka till IKEA när du kan få bokhyllan gratis. För dig med starka armar eller många kompisar kan du hämta en braskamin för sköna kvällar; behöver du träna benen finns en Benmaskin CYBEX som väntar. När du installerat braskaminen kan du krypa upp i en klippan soffa eller fåtölj. Allt gratis!

Gratistips 4: Gå gratis på museum Gå på museum, det finns fler som är gratis än du tror; lär dig mer om Tatueringar på Sjöhistoriska i Stockholm eller varför inte besöka Malmö Konsthall som har ett av Europas största rum för nutidskonst med en underbar rymd och ett fantastiskt ljus. Alltid gratis entré.

Gratistips 5: Åk på gratissemester i Sverige med Fattiglappen Res bort på årets fattigaste helg! Har du tur kan du hitta en gratis bil med Hertz Freerider; gratis logi får du genom coachsurfing, varför betala för hotell när du kan bo gratis på någons soffa? För den som vågar finns mycket vunnet!

 

Mer tips för årets fattigaste månad kommer här:

Spara pengar på att laga billigare mat

Tjäna pengar

Spara pengar

 

23 Jan 2014