Guldkant på vardagen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åsiktstorget.se

Sambon och jag har en liten svaghet och det är serien NCIS… Vi älskar den och jag har köpt en stor samlingsbox billigt på Tradera. Det har blivit många trevliga kvällar tillsammans med karaktärerna, och skratt eftersom boxen kom från Kina med riktigt roliga översättningar. För ett tag sedan såg vi sista avsnittet och den lokala ”hushållskatastrofen” var ett litet faktum…

Förra året gick jag med i några marknadsundersökningar och sedan tänkte jag inte mer på det. Jag har svarat på roliga undersökningar lite då och då när jag haft lust och tid, inte särskilt betungande utan kul och intressant. Häromdagen råkade jag kolla två av mina konton och döm om min förvåning när jag redan fått över 200 kronor som jag kunde plocka ut. När jag sedan skulle välja present fanns den där… en NCIS-box… och idag kom den i posten, underbart… Det känns rätt på något sätt att ”tjäna in” konsumtionsvarorna och ge sig själv en liten bonus.

För dig som också vill tjäna lite extrapengar genom att svara på enkäter och undersökningar kan jag tala om att det är det riktigt lätt. Du kommer inte att bli miljonär på marknadsundersökningar men det kan definitivt ge en guldkant på vardagen. Allt du behöver göra är att registrera dig på de olika sajterna, ju mer information du ger desto större chans är det att du får en undersökning som passar dig. Den information du ger är konfidentiell och delas inte med någon tredje part när du deltar i marknadsundersökningar. Deltar du däremot i tävlingar ingår det ofta att du skall delge t.ex. telefonnummer och e-mailuppgifter, läs det finstilta.

MIN FAVORIT BLAND MARKNADSUNDERSÖKNINGAR:

 

Lycka till!
Fattiglappen

14 Jul 2014